Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η ζήλια από συντρόφους της και τα συναισθήματά της για το GNTM – «Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο»

10:42 - 04/05/2022

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως όταν ήταν παιδί, ένιωθε outdider, επειδή ήταν αρκετά πιο ψηλή από τους συνομήλικούς της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το «Greece’s Next Top Model», στο τελευταίο κύκλο του οποίου είχε τη θέση της παρουσιάστριας. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, δεν […] The post Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η ζήλια από συντρόφους της και τα συναισθήματά της για το GNTM – «Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: «Δεν έχω κάποια πικρία, που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM»

Το μοντέλο μίλησε για την καριέρα της και τον διαγωνισμό μοντέλων - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στο νέο GNTM

Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το GNTM στο Μεγάλο Κανάλι. Για την εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι μόδας του STAR, την απουσία της στον επόμενο κύκλο καθώς και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη. «Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια ... Περισσότερα To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στο νέο GNTM δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: «Δεν έχω κάποια πικρία που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM»

Το μοντέλο μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και για τα όρια που έχει θέσει η ίδια.

Διαβάστε το στο

GNTM – Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: Τα συναισθήματα είναι μεικτά που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο, δεν έχω κάποια πικρία

Εκτός GNTM θα είναι την επόμενη σεζόν η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και όπως δήλωσε τα συναισθήματά της είναι μεικτά. «Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα είναι μικτά που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM, δεν έχω κάποια πικρία, κοιτάζω μπροστά. Συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν ιδέες για μελλοντικά πρότζεκτ. Όταν έχεις γυναίκες κλεισμένες σε έναν χώρο είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουν διαμάχες και τσακωμοί» είπε στο Mega. «Mεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά» είχε πει για το ριάλιτι ομορφιάς η Βίκυ Καγιά. Πώς σχολίαζει τις δηλώσεις του μοντέλου που επανέρχεται στο GNTM η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου; «Ολική επαναφορά που ανέφερε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!