Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το Me Too»

02:20 - 05/05/2022

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μίλησε για το Me Too και […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το Me Too» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί αν υπήρχε τότε #metoo»

H μεγάλη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της αλλά και περιστατικά κακοποίησης

Διαβάστε το στο in.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: Αν υπήρχε τότε το MeToo, μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (4/5) την Αιμιλία Υψηλάντη. Η σημαντική ηθοποιός, με τη ραδιοφωνική φωνή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε. «Έκανα πάρα πολύ ραδιόφωνο στη ζωή μου. Παλαιότερα υπήρχαν εξαιρετικές αμοιβές στο ράδιο και το επιδιώκαμε. Εμένα μου άρεσε πολύ όμως», εξήγησε αρχικά. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ οικονομικά, αλλά δεν ακολούθησε το επάγγελμα γιατί ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Οι γονείς μου ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είχαν να μου δώσουν προίκα, οπότε έπρεπε να σπουδάσω για να ζήσω, να έχω πτυχίο. Αν δεν είχες πανεπιστημιακή μόρφωση,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το Me Too, o άνθρωπος είναι ο ίδιος» (vid)

«Πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί (αν το Me Too γινόταν τη δεκαετία του ’60). Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος σε όλες τις εποχές. Όμως άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω τη σύνδεση που μπορεί μοιραία να γίνεται αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Είναι μια καινούρια ημέρα για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το MeToo»

Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη και η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σημαντική ηθοποιός, με τη To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί με το MeToo» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αιμιλία Υψηλάντη – Αν το #metoo ήταν τη δεκαετία του ’60, πολλά μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί

Kαλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναιούτογλου ήταν χθες η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σημαντική ηθοποιός, με τη ραδιοφωνική φωνή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε. Γιατί δεν παρακολουθεί, πλέον, ελληνικές ταινίες; Γιατί ο Θανάσης Βέγγος έχει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αιμιλία Υψηλάντη για το #MeToo: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί (αν είχε ξεκινήσει τότε)»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Αιμιλία Υψηλάντη και μίλησε μεταξύ άλλων και για το τσουνάμι καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ίδια αποκάλυψε πως είχε δεχθεί στο παρελθόν μια εμπειρία «χεοραγώγησης» που δεν κατήγγειλε ποτέ. Η Αιμιλία Υψηλάντη, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι αν υπήρχε στην εποχή της το κίνημα #Metoo, θα […] The post Αιμιλία Υψηλάντη για το #MeToo: «Μεγάλα ονόματα του ’60 θα είχαν καταρρακωθεί (αν είχε ξεκινήσει τότε)» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Αν υπήρχε MeToo το ΄60 μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο