Σοφιάννα Αβραμάκη: Ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά και οι φήμες – «Αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν με τιμά»
12:58 - 06/05/2022
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν τον γάμο τους, αλλά η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο […]
The post Σοφιάννα Αβραμάκη: Ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά και οι φήμες – «Αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν με τιμά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφιάννα Αβραμάκη: Τι απαντά στις φήμες για τον Άρη Σοϊλέδη - «Αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν με τιμά»
Ήρθαν κοντά στο Survivor;
Διαβάστε το στο Σοφιάννα: Ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά και οι φήμες
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν τον γάμο τους, αλλά η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο ιδιαίτερων φημών.
Διαβάστε το στο thebest.grSurvivor – Σοφιάννα Αβραμάκη: Ο Άρης Σοϊλέδης και οι φήμες – «Θέλω να συναντήσω τη Μαρία Αντωνά» (VID)
«Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Εμμανουήλ όλο αυτό. Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε την σοβαρότητα του πράγματος. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι στην τηλεόραση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφιάννα Αβραμάκη: Ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά και οι φήμες – «Αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν με τιμά»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν τον γάμο τους, αλλά η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο ιδιαίτερων φημών. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η ίδια βάζει τα πράγματα στη θέση τους με συνέντευξη που δίνει στο Love It. «Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από […]
Διαβάστε το στο dete.gr