Μονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης της φονικής παράσυρσης
17:40 - 10/05/2022
«Κόλλησε το μυαλό μου. Θυμάμαι ότι μου φωνάζαν να σταματήσω το αυτοκίνητο γιατί πάτησα άνθρωπο», είπε ο 52χρονος στους αστυνομικούς που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σκόρπισε το θάνατο και τον τρόμο στην Μονεμβασιά. Ο δράστης που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του, τους δύο 77χρονους, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας, όταν οι αστυνομικοί του ... Περισσότερα
To άρθρο Μονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης της φονικής παράσυρσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μονεμβασιά: «Είχε κολλήσει το μυαλό μου» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος του φονικού τροχαίου
«Εγώ ήθελα να κόψω δρόμο, να πάω γρήγορα σπίτι για να τελειώσει η ταλαιπωρία που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, είχε κολλήσει το μυαλό μου», ανέφερε ο δράστης του φονικού τροχαίου στη Μονεμβασιά
Διαβάστε το στο in.grΜονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο»
Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης
Διαβάστε το στο e-daily.gr