Μονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης της φονικής παράσυρσης

17:40 - 10/05/2022

«Κόλλησε το μυαλό μου. Θυμάμαι ότι μου φωνάζαν να σταματήσω το αυτοκίνητο γιατί πάτησα άνθρωπο», είπε ο 52χρονος στους αστυνομικούς που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σκόρπισε το θάνατο και τον τρόμο στην Μονεμβασιά. Ο δράστης που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του, τους δύο 77χρονους, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας, όταν οι αστυνομικοί του ... Περισσότερα To άρθρο Μονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης της φονικής παράσυρσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μονεμβασιά: «Είχε κολλήσει το μυαλό μου» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος του φονικού τροχαίου

«Εγώ ήθελα να κόψω δρόμο, να πάω γρήγορα σπίτι για να τελειώσει η ταλαιπωρία που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, είχε κολλήσει το μυαλό μου», ανέφερε ο δράστης του φονικού τροχαίου στη Μονεμβασιά

Διαβάστε το στο in.gr

Μονεμβασιά: «Μου φωνάζαν να σταματήσω γιατί πάτησα άνθρωπο»

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος δράστης

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μητσοτάκης: Το ετήσιο κάλεσμα στο Μαξίμου με φόντο το αγροτικό – Παρόντες οι βουλευτές της ΝΔ

Alpha Bank: 100 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η επιχείρηση «Ίππαλος», οι 5 τόνοι στο σκάφος του «Έλληνα Εσκομπάρ» και τα κέρδη των 100 εκατ. ευρώ από την κοκαΐνη

Το Πολεμικό Ναυτικό μπαίνει σε «εποχή Belharra»: Η φρεγάτα «Κίμων» υψώνει την γαλανόλευκη και σαλπάρει για Σαλαμίνα

Σταθερά θετικά κινήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές σε ΗΠΑ το 9μηνο του 2025

Η Warner Bros απορρίπτει την προσφορά εξαγοράς της Paramount ύψους 108 δισ. δολαρίων