Χάρης Ρώμας: «Πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

11:22 - 11/05/2022

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το ποιες λέξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, τον φόβο του γήρατος και του θανάτου, αλλά και για το νέο βήμα στην πολιτική.

Διαβάστε Περισσότερα στο vita.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε ποιες λέξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, αναφέρθηκε στον φόβο του γήρατος...

Διαβάστε το στο Zougla

Χάρης Ρώμας: Συμβιώνω αυτή την περίοδο – Πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης

Στην προσωπική του ζωή, τις λέξεις που έχει αφαιρέσει από το λεξιλόγιο του αλλά και τη νέα του σειρά «Πεφταστέρι» μίλησε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Τετάρτης (11/05) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας. Στην συνέχεια ο ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε πως: «Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα». Οι λέξεις που δεν χρησιμοποιεί Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην συνέχεια για τις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χάρης Ρώμας: «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε ποιες λέξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, αναφέρθηκε στον φόβο του γήρατος και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Ρώμας: «Αυτή την περίοδο συμβιώνω, πάντα υπήρχε μια σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα» (vid)

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, στην ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, στην ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στην καριέρα του. «Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρονών μπήκα στη σχολή θεάτρου. Παίζω 38 χρόνια συνολικά. Άνηκα στη μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: H εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, ο To άρθρο Χάρης Ρώμας: H εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vita.gr

Τα nail designs που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας την Πρωτοχρονιά

Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις & υφές στα ρουζ τον φετινό χειμώνα

Τρώμε όσο τρώγαμε και αδυνατίζουμε: Γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

Γρίπης και ιώσεις σε έξαρση – «Καμπανάκι» ΕΟΔΥ ενόψει γιορτών

Stranger Things: Φέρνει την Νταϊάνα Ρος στην κορυφή των ψηφιακών charts

«Τεχνητή συντροφιά»: Μας συνδέει ή μας απομονώνει η AI;