Αντσελότι: “Καλός ο Χάλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League”
15:36 - 11/05/2022
Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League ενώ φρόντισε να κάνει μία εντυπωσιακή ντρίμπλα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Χάλαντ από την Σίτι. Ο Κάρλο Αντσελότι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (11/5) ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με […]
The post Αντσελότι: “Καλός ο Χάλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα μου που έφτασε στον τελικό»
Ο Κάρλος Αντσελότι ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του στην Ρεάλ Μαδρίτης - Ο Ιταλός τεχνικός κατέθεσε και την άποψη του για την Λίβερπουλ
Διαβάστε το στο Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά προτιμώ την ομάδα που με πήγε τελικό Champions League»
Ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να κάνει μία φοβερή ντρίμπλα όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι.
Διαβάστε το στο Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά προτιμώ την ομάδα μου που πήγε τελικό Champions League»
Τρομερή... προσποίηση από τον Κάρλο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι.
Διαβάστε το στο fosonline.gr