Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεοπτική της καριέρα [Βίντεο]

22:46 - 11/05/2022

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την εκπομπή της και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν ο θάνατος της μητέρας μου

Διαβάστε το στο

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου

Σε εξομολόγηση ψυχής για την απώλεια προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο MEGA. Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα, στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” στο Μεγάλο Κανάλι, όπου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αγαπημένης της μητέρας. Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια ... Περισσότερα To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογείται: Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου (vid)

Στην εκπομπή Ελένη βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη (11/5) η Μπέττυ Μαγγίρα όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις