Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ και έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα

07:38 - 12/05/2022

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, παρότι το Δικαστήριο έκρινε την κινητοποίησή τους παράνομη. Ωστόσο όπως δήλωσε χτες στο GRTimes.gr o πρόεδρος του ΣΕΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας «έχει οριστεί προσωπικό ασφαλείας ώστε να μη μείνουν οι Θεσσαλονικείς, ολότελα, χωρίς λεωφορεία». Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η απεργία θα λήξει στις 5 το πρωί της Παρασκευής (13/5). Να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν κανονικά τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ που έχουν αναλάβει μέρος του συγκοινωνιακού έργου της πόλης. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη, είναι προγραμματισμένες για σήμερα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ λόγω απεργίας – Αυξημένη η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους

Η απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ μπορεί να κρίθηκε παράνομη, ωστόσο γίνεται. Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης… Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι Θεσσαλονικείς, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κυκλοφορούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, μέχρι αύριο Παρασκευή στις 05.00 το πρωί, παρά το γεγονός ότι η ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ λόγω απεργίας – Αυξημένη η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)