Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και φέτα

09:56 - 12/05/2022

Υλικά 20 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 1 κ. σ. βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 φλ. τσαγιού φρέσκο ​​σπανάκι 220 γρ. τυρί κρέμα Αλάτι, πιπέρι 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τοποθετήστε το πάνω μισό σε ένα ταψί και ψιλοκόψτε τους μίσχους. Σε ένα τηγάνι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τα κοτσάνια και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατέψτε και σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το τυρί κρέμα, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να ενωθούν όλα καλά. Με ένα κουτάλι της σούπας γεμίστε τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!