Καλαφάτης: «Κύριο μέλημά μας η προστασία της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς»
16:48 - 12/05/2022
Την άσκηση ετοιμότητας προληπτικής οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς με την επωνυμία “Κάσσανδρος 2022” στη Φούρκα Χαλκιδικής παρακολούθησε, σήμερα το πρωί, μαζί με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.
Αμέσως μετά το πέρας της άσκησης, ο κ. Καλαφάτης τόνισε:
“Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, με πολλά ταυτόχρονα μέτωπα. Ένα από αυτά και οι φυσικές καταστροφές. Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία και θέσαμε ως κύριο μέλημά μας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Αυτό είναι και το περιεχόμενο της άσκησης Κάσσανδρος 2022: Η προστασία της ζωής, της ασφάλειας και περιουσί
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr