Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολιάζει τις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Συγχώρησα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του. «Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Μαρκόπουλος για Προϋπολογισμό του 2026: "Bατήρας και αφετηρία μιας νέας εποχής - Η Ελλάδα εξελίσσεται σε Λιμάνι Σταθερότητας" (Βίντεο)

Ειρηνευτική επιστολή προς αγρότες και κυβέρνηση: "Πρέπει να πρυτανεύσουν η λογική και η σωφροσύνη" - Τι αναφέρουν ΕΒΕΘ, ΒΕΘ, ΣΒΕ και ΣΕΒΕ

Αντόνιο Κόστα: Τηλεφωνική επικοινωνία με ηγέτες της ΕΕ - "Να μετατρέψουμε τη δέσμευση σε πραγματικότητα για την Ουκρανία"

Φοινικούντα: "Κλείδωσαν τον νεκρό θείο μου μέσα στη ρεσεψιόν" - Το σενάριο της ύπαρξης δεύτερου προσώπου που πυροβόλησε με σιγαστήρα (Bίντεο)

ΥΠΑΑΤ: Μείωση αποτυπώματος άνθρακα σε αρόσιμες καλλιέργειες με προϋπολογισμό 96 εκατ. ευρώ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Έλενα Χριστοπούλου: Τα ξαφνικά unfollow και το τέλος της συνεργασίας τους (Βίντεο)