Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά να κάψει το σπίτι τους

09:48 - 14/05/2022

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που τα ξημερώματα της Τετάρτης ανασύρθηκε νεκρή από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων. Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μάνα του με δυο μαχαιριές στην καρδιά και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της 78χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και άμεσα συνελήφθη για το φόνο της ο 48χρονος γιος της που έμενε μαζί της στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. Ο άνδρας φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του ... Περισσότερα To άρθρο Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μάνα του με δυο μαχαιριές στην καρδιά και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παλαιό Φάληρο: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά

Τον εγκλεισμό του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι φέρεται να διέταξε ο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μάνα του με δυο μαχαιριές στην καρδιά, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της 78χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μητέρα του, έκοψε τις φλέβες του και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι

Ο 48χρονος στο Παλαιό Φάληρο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του αφότου δολοφόνησε τη μητέρα του - Αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παλαιό Φάληρο: 48χρονος σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα γι' αυτό αναμένεται θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Παλαιό Φάληρο: 48χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη, η οποία από τραύματα από μαχαίρι που έφερε, εκτιμάται, σε πρώτη φάση, ότι δεν πέθανε από την πυρκαγιά The post Παλαιό Φάληρο: 48χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Με δύο μαχαιριές στην καρδιά σκότωσε την 78χρονη και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Φριχτό και βασανιστικό θάνατο βρήκε η 78χρονη στο διαμέρισμα της στο Παλαιό Φάληρο το οποίο λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Παλαιο Φαληρο: Μαχαίρωσε την ίδια του την μάνα και μετά έβαλε φωτια στο σπίτι για να την κάψει

Πριν λίγο συνελήφθη ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη φωτια στο Παλαιό Φάληρο. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερωμα σε διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 και οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή την 78χρονη και μετά απεγκλώβισαν τον γιο της, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο διαμέρισμα. Όμως διαπιστώθηκε ότι […] Παλαιο Φαληρο: Μαχαίρωσε την ίδια του την μάνα και μετά έβαλε φωτια στο σπίτι για να την κάψει - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο! Σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι;

Ένα άγριο έγκλημα κρύβεται πίσω από τη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο που στοίχισε τη ζωή σε μια ηλικιωμένη Η 78χρονη  βρέθηκε να έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως μαχαίρι. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το  ενδεχόμενο ο 48χρονος γιος να δολοφόνησε την ηλικιωμένη και στη συνέχεια Το άρθρο Σοκ στο Παλαιό Φάληρο! Σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά στο σπίτι; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ανατροπή με φωτιά, Παλαιό Φάληρο: Γιατί ο μαρμαράς γιος μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την υπόθεση με τη νεκρή 78χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, την οποία δολοφόνησε ο 48χρονος γιος της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 48χρονος αφού πρώτα φέρεται να μαχαίρωσε δυο φορές την 78χρονη μητέρα του κοντά στην καρδιά, έβαλε φωτιά σε δύο διαφορετικά σημεία στο σπίτι και στη συνέχεια προσπάθησε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανατροπή με φωτιά, Παλαιό Φάληρο: Γιατί ο μαρμαράς γιος μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Ανατροπή με τον θάνατο γυναίκας από φωτιά σε διαμέρισμα – Μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά να κάψει το σπίτι τους!

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που τα ξημερώματα της Τετάρτης ανασύρθηκε νεκρή από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε την μητέρα του με δύο μαχαιριές στον θώρακα κι έκαψε το σπίτι

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο. Ένας 48χρονος προσήχθη και εξετάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 2 φορές στην καρδιά, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Ο 48χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε την μητέρα του και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι

Κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που τα ξημερώματα της Τετάρτης ανασύρθηκε νεκρή από τις Αρχές που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.   Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο που πιθανότατα οδήγησαν στον θάνατό της. Ύποπτος ο 48χρονος γιος […] The post Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε την μητέρα του και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του και έβαλε φωτιά να κάψει το σπίτι τους

Η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενοΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μάνα του και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο, καθώς για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας η αστυνομία ανακρίνει τον 48χρονο γιο της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, με πληροφορίες να θέλουν τον 48χρονο να έχει μαχαιρωσει τη μητέρα […] Το άρθρο Παλαιό Φάληρο: Σκότωσε τη μάνα του και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΑΑΔΕ: Εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και διυλιστήρια θα ενημερώνουν άμεσα για παραβάσεις πρατηρίων

Διαμαρτυρίες για τη Γάζα σε εκδήλωση των Δημοκρατικών με παρόντες τον Μπάιντεν, τον Ομπάμα και τον Κλίντον

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μέσα στη φύση

«Σκύλος στο δρόμο»: Μία διαφορετική γιορτή για τα αδέσποτα

Οι σχέσεις, οι διαδρομές, τα σχέδια, η συνεννόηση, τα λάθος μηνύματα και τα ονόματα για τις αντικαταστάσεις στο Μαξίμου

Ο τρόπος που τρως το τοστ λέει πολλά για την προσωπικότητα σου