Τσέλσι-Λίβερπουλ: Ανησυχία για Σαλάχ - Αποχώρησε τραυματίας πριν τον τελικό του Champions League

19:50 - 14/05/2022

«Τρόμος» στις τάξεις της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μο Σαλάχ αποχώρησε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίβερπουλ – Καθησύχασε ο Σαλάχ: «Θα είμαι μία χαρά στον τελικό του Champions League»

Ο Μο Σαλάχ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και “πάγωσε” τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς ακολουθεί και ο τελικός του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι ο ίδιος προτίμησε να τον προφυλάξει μετά τον τραυματισμό, ενώ και ο ίδιος ο Αιγύπτιος σούπερ ... Περισσότερα To άρθρο Λίβερπουλ – Καθησύχασε ο Σαλάχ: «Θα είμαι μία χαρά στον τελικό του Champions League» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για τη συμμετοχή Σαλάχ και Φαν Ντάικ στον τελικό του Champions League

Ο Γιούργκεν Κλοπ καθησύχασε τον κόσμο της Λίβερπουλ μετά τον τελικό του FA Cup, καθώς ανέφερε πως τόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ όσο και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες