Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση»

09:02 - 16/05/2022

Στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σχολιασμό στην Eurovision 2022 αναφέρθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Άρης Πορτοσάλτε όταν και βρέθηκε […] The post Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Πορτοσάλτε: Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση

Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε για την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Διαβάστε το στο

Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση» (vid)

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε.

Διαβάστε το στο

Πορτοσάλτε: Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον τελικό της Eurovision 2022 αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού και ένας από εκείνος που αναφέρθηκε στο θέμα ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. «Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει,. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. » συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιώργο Καπου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πορτοσάλτε: “Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση”

"Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση" είπε νωρίτερα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στις δηλώσεις Καπουτζίδη."Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση" είπε νωρίτερα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στις δηλώσεις Καπουτζίδη.Στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σχολιασμό στην Eurovision 2022 αναφέρθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Άρης Πορτοσάλτε όταν και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρης Πορτοσάλτε για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν ξέρω, αν στην ποιότητα που έχει, ταιριάζει τέτοια απάντηση»

Την ατάκα-απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο, κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, σχολίασε To άρθρο Άρης Πορτοσάλτε για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν ξέρω, αν στην ποιότητα που έχει, ταιριάζει τέτοια απάντηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άρης Πορτοσάλτε: Το σχόλιο για την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη και η ποιότητα

Στο σχόλιο που έκανε δημόσια ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 αναφέρθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου το πρωί της Δευτέρας. “Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν […]

Διαβάστε το στο el.gr

Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του Γιώργου Καπουτζίδη τέτοιου τύπου απάντηση»

Ο Άρης Πορτοσάλτε εξέφρασε την ένστασή του στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την αναμετάδοση του τελικού της Eurovision 2022.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Άρης Πορτοσάλτε: "Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση"

"Το μήνυμα πέρασε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω αν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης ταιριάζει τέτοια απάντηση»

Ο Άρης Πορτοσάλτε τοποθετήθηκε για την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη. Στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σχολιασμό στην Eurovision 2022 αναφέρθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Άρης Πορτοσάλτε όταν και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη ζωντανή μετάδοση του τελικού της Eurovision 2022, εκπλήσσοντας ιδιαιτέρως

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο