Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω»

18:30 - 17/05/2022

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.  Η παρουσιάστρια του  “Love it” To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω

Η παρουσιάστρια του «Love it» συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το προκαλέσω

Απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Τρίτης (17/05). Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να αποστασιοποιηθεί και να μην δίνει βάση στα σχόλια που την αφορούσαν. «Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ. Αισθάνθηκα ότι ήμουν λίγο στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα ότι θέλω την ηρεμία μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Δεν θέλω το τελείως απομονωμένο αλλά να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Έψαχνα τον π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το προκαλέσω»

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για τους λόγους, όπως ανέφερε, που την έκαναν να […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το προκαλέσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω»

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε στο Νίκο Μουτσινά τους λόγους για τους οποίους αποστασιοποιήθηκε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: "Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να το προκαλέσω"

"Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της