Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας οι ποιοτικές υποδομές για ασθενείς και εργαζόμενους στο ΕΣΥ

13:00 - 19/05/2022

«Κάνουμε πράξη σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές υποδομές για τους ασθενείς μας, αλλά και για τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η προσπάθεια αυτή είναι μια προσπάθεια διαρκής», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης, από τον ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». «Έχουμε σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου να παρέμβουμε σε βασικές νοσοκομειακές υποδομές της χώρας. Αλλά θα τονίσω ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και με τον

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα για ποιοτικές υποδομές για τους ασθενείς

«Κάνουμε πράξη σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές υποδομές για τους ασθενείς μας, αλλά και για τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας» είπε ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του στην τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», από τον ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)