Μουρίνιο: Πρώτος που κατακτά όλα τα Κύπελλα Ευρώπης-Αήττητος σε τελικούς!

00:12 - 26/05/2022

Είτε τον αγαπάς, είτε τον μισείς, είτε… αγαπάς να τον μισείς, οφείλεις να τον παραδεχτείς. Ο Ζοσέ Μουρίνιο με την κατάκτηση του Europa Conference League με τη Ρόμα απέναντι στη Φέγενορντ πέτυχε κάτι μοναδικό: Ο Πορτογάλος προπονητής έγινε ο πρώτος που κατακτά ΟΛΟΥΣ τους ευρωπαϊκούς τίτλους! Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει το Champions League με την Πόρτο (2004) και την Ίντερ (2010), […] The post Μουρίνιο: Πρώτος που κατακτά όλα τα Κύπελλα Ευρώπης-Αήττητος σε τελικούς! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουρίνιο: Ο πρώτος προπονητής με τα τρία Κύπελλα της UEFA και άχαστος σε πέντε τελικούς

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τα πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέσσερις ομάδες και έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει στο παλμαρέ του τρόπαια και από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά όλα τα Κύπελλα Ευρώπης

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Europa Conference League με τη Ρόμα απέναντι στη Φέγενορντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος προπονητής. Κατέκτησε όλους τους ευρωπαϊκούς τίτλους που υπάρχουν, φτάνοντας συνολικά τις πέντε κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων! Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει το Champions League με την Πόρτο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά όλα τα Κύπελλα Ευρώπης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μουρίνιο: Ο πρώτος προπονητής με τα τρία Κύπελλα της UEFA και άχαστος σε πέντε τελικούς

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τα πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέσσερις ομάδες και έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει στο παλμαρέ του τρόπαια και από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA!

Διαβάστε το στο Gazzetta
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Επιστροφή Ντιόπ στις προπονήσεις

Προετοιμασία, ημέρα 9η: Διπλή προπόνηση πριν από το τελευταίο φιλικό

Γκομίς και Σαρ ευχήθηκαν στον Νταμπό (photos)

Ανακοίνωση καταρχήν συμφωνία με Μπρούνο Γκάμα η ΑΕΚ Λάρνακας

Δεν ταξιδεύουν για Αυστρία Νταμπό και Μαζικού

Νταμπό: “Να πάμε μακριά στην Ευρώπη”