Μαρία Σολωμού: Η αντίδραση για τον Mente Fuerte και η απάντηση
12:16 - 26/05/2022
Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο Πρωινό την Πέμπτη και κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Φαίη Σκορδά και […]
The post Μαρία Σολωμού: Η αντίδραση για τον Mente Fuerte και η απάντηση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte
Αινιγματική η απάντηση της ηθοποιού
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: Η απάντησή της στο αν έχει σχέση με τον Mente Fuerte
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού το μεσημέρι της Πέμπτης (26/05) και μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική ζωή της ηθοποιού αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte. Ο διάλογος ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν απολαυστικός. Γιώργος Λιάγκας: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση. Μαρία Σολωμού: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Γιώργος Λιάγκας: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte. Μαρία Σολωμού: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte
Η Μαρία Σολωμού φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 26/5. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον
To άρθρο Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Σολωμού: Η ερώτηση για τον Mente Fuerte στο «Πρωινό» και η απάντησή της
Μαρία Σολωμού: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte.
Διαβάστε το στο neolaia.gr