Επεισόδια στο ΑΠΘ: Με μώλωπες και εκδορές ο τραυματίας φοιτητής-Θα πάρει εξιτήριο

19:02 - 26/05/2022

Αιμόφυρτος και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης φοιτητής, ο οποίος δέχθηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης στο κεφάλι έπειτα από επέμβαση των ΜΑΤ- "Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό" αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι γιατροί του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο νεαρός φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φοιτητής έχει πλέον συνέλθει και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο. Θυμίζουμε ότι, το πρωί της Πέμπτης (26/5) ομάδα φοιτητών διαδήλωνε κατά της αστυνομικής παρουσίας μπροστά στο τμήμα Βιολογίας, όταν οξύνθηκαν τα πνεύματα μετά από φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς. Οι πρώτ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής από το Ιπποκράτειο

Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα επεισόδια που έγιναν στο ΑΠΘ, με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο να αναφέρει σε ανάρτηση στα social media πως του δόθηκαν οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή. Οι εικόνες του φοιτητή από τα επεισόδια του ΑΠΘ ήταν σοκαριστικές και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον βοηθήσουν μέχρι να ... Περισσότερα To άρθρο Επεισόδια στο ΑΠΘ: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής από το Ιπποκράτειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)