Επιστολή-φωτιά της μητέρας του 6χρονου Ράινερ: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

09:58 - 27/05/2022

Η μητέρα του Ράινερ Τζέισον, σε επιστολή της, αναφέρεται στη διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της αλλά και τον δικαστικό αγώνα που έδωσε στη Νορβηγία για την επιμέλεια του 6χρονου. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι το 2018 της επιτέθηκε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί. Ολόκληρη η επιστολή της: Δεν έχω ασχοληθεί με τα κανάλια και το κουτσομπολιό […] Το άρθρο Επιστολή-φωτιά της μητέρας του 6χρονου Ράινερ: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή στην Κηφισιά: Ξεσπά η μητέρα του 6χρονου Ράινερ για τον πατέρα: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Επιστολή φωτιά

Διαβάστε το στο

Αρπαγή 6χρονου – Επιστολή της μητέρας: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί – Χτυπούσε τον Ράινερ»

Η αρπαγή του μικρού Ράινερ από το σπίτι του στην Κηφισιά προκάλεσε συναγερμό στις αρχές, με την πλευρά του πατέρα να γνωστοποιεί πως το παιδί βρίσκεται πλέον στη Νορβηγία κοντά του. Η μητέρα, με επιστολή της, παρουσιάζει τη δική της πλευρά της ιστορίας, όπου αναφέρεται στη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με όσα λέει, ο πρώην σύζυγός της την απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί, ενώ «χτυπούσε τον Ράινερ». Σύμφωνα με τη μητέρα του 6χρονου, με τον πρώην σύζυγό της υπήρξε σε εξέλιξη μια δικαστική διαμάχη από το 2018 οπότε και χώρισαν. Αφορμή για τον χωρισμό ήταν ένα βίαιο επεισόδιο που έζησε, όταν ο πρώην σύζυγός της την απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί. Η ίδια αναφέρει ακόμη ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επιστολή της μητέρας του 6χρονου που απήχθη στην Κηφισιά: Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί

Η μητέρα του 6χρονου πο απήχθη από την Κηφισιά αναφέρθηκε με επιστολή της στην διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της αλλά και τον δικαστικό αγώνα που έδωσε στη Νορβηγία για την επιμέλεια του γιου της. Ολόκληρη η επιστολή της:  Πριν τον ερχομό μου με τον Ράινερ στην Ελλάδα το 2020, υπήρξε δικαστική διαμάχη στην Νορβηγία Το άρθρο Επιστολή της μητέρας του 6χρονου που απήχθη στην Κηφισιά: Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Επιστολή της μητέρας – «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

«Επί δύο συνεχόμενα χρόνια πάλευα μόνη μου στην Νορβηγία να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα»

Διαβάστε το στο news.gr

Επιστολή-φωτιά της μητέρας του 6χρονου Ράινερ: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Για τη διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της αλλά και τον δικαστικό αγώνα που έδωσε στη Νορβηγία για την επιμέλεια του Πεντερσεν Ράινερ Τζέισον «μίλησε» μέσω επιστολής η μητέρα του 6χρονου. Η μητέρα κάνει αναφορά σε περιστατικά βίας που έζησε από τον πρώην σύζυγο της τόσο αυτή όσο και το παιδί, ενώ όπως καταγγέλλει, το 2018 της επιτέθηκε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί. Ολόκληρη η επιστολή της: «Δεν έχω ασχοληθεί με τα κανάλια και το κουτσομπολιό μέχρι σήμερα διότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να βρεθεί το παιδί μου. Παρόλα αυτά οφείλω να πω δυο πράγματα, και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πριν τον ερχομό μου με τον Ράινερ στην Ελλάδα το 2020, υπήρξε δικαστική διαμάχη στην Νορβηγία μεταξύ εμένα

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ξεσπά με επιστολή της η μητέρα του 6χρονου Ραίνερ: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Συνεχίζεται το οικογενειακό θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Πέντερσεν και η διαμάχη ανάμεσα στον Νορβηγό πατέρα και την Ελληνίδα μάνα. Ο πατέρας του μικρού γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας ότι το παιδί είναι μαζί του στη Νορβηγία. Η μητέρα του 6χρονου περιγράφει σε επιστολή της προς τα Μέσα Ενημέρωσης τα περιστατικά βίας που έζησε από […] The post Ξεσπά με επιστολή της η μητέρα του 6χρονου Ραίνερ: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΣΔΟΕ στον Σύλλογο των Τεμπών