“Πύρα” Μητσοτάκη κατά Τουρκίας: Δεν κάνουμε διάλογο με το παράνομο και ανιστόρητο

12:04 - 27/05/2022

Το πρώτο δια ζώσης υπουργικό συμβούλιο είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει και πάλι μήνυμα στην Τουρκία, το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες μετά το “Μητσοτάκης γιοκ” που εκστόμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τις προκλήσεις και απειλές που ακολούθησαν.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης σε Τουρκία: Δεν ανοίγουμε διάλογο με το παράνομο και το ανιστόρητο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης μετά τις απειλές από Τουρκία: Δεν κάνουμε διάλογο για το παράνομο

Μήνυμα προς την Τουρκία ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει λόγο να ανοίξει διάλογο με το παράνομο και το ανιστόρητο, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός ανέφερε, πως η Αθήνα θα δημοσιοποιεί διεθνώς όσα συμβαίνουν. «Μένουμε πιστοί στη διεθνή νομιμότητα. Όσοι επιλέγουν να σταθούν απέναντι μας, […] The post Μητσοτάκης μετά τις απειλές από Τουρκία: Δεν κάνουμε διάλογο για το παράνομο appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Μητσοτάκης για Τουρκία: Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο

Στις τουρκικές προκλήσεις και στις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία: Όσα μας προκαλούν περιθωριοποιούνται – Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο και το ανιστόρητο

Νέο αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εισηγητική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο, που πραγματοποιείται δια ζώσης και είναι σε εξέλιξη. «Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί κάποιους, όσο μας προκαλούν με λεονταρισμούς, περιθωριοποιούνται και εκτίθενται. Επιλέγουν να σταθούν απέναντί μας απέναντι στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως πρόσθεσε […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μητσοτάκης για Τουρκία στο υπουργικό: Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο – Θα δημοσιοποιούμε διεθνώς όσα συμβαίνουν

«Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου - «Όσο απειλούν, τόσο εκτίθενται και όσο μας προκαλούν, τόσο περιθωριοποιούνται» τόνισε αναφερόμενους στους «λεονταρισμούς» της Αγκυρας - «Με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα;» το μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία. Το άρθρο Μητσοτάκης για Τουρκία στο υπουργικό: Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο – Θα δημοσιοποιούμε διεθνώς όσα συμβαίνουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ξεκαθαρίζει ο Μητσοτάκης! Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε διάλογο με το παράνομο και ανιστόρητο

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το πρώτο δια ζώσης υπουργικό συμβούλιο είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει και πάλι μήνυμα στην Τουρκία, το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες μετά το “Μητσοτάκης γιοκ” που εκστόμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τις προκλήσεις και απειλές που ακολούθησαν. Το άρθρο Ξεκαθαρίζει ο Μητσοτάκης! Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε διάλογο με το παράνομο και ανιστόρητο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μητσοτάκης για Τουρκία: «Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο και το ανιστόρητο»

Ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ανέφερε πως η Αθήνα θα δημοσιοποιεί διεθνώς όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μητσοτάκης για Τουρκία: Δεν θα ανοίξουμε διάλογο με το παράνομο και το ανιστόρητο

"Η δυνατή Ελλάδα, βέβαια, ενοχλεί κάποιους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους