Ελένη Μενεγάκη: «Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ»
15:00 - 27/05/2022
Σε προσωπικές εξομολογήσεις πέρασε η Ελένη Μενεγάκη στο αέρα της εκπομπής της στο Mega. Με αφορμή
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ»
«Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ
Με αφορμή το θέμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού και ξαφνικής επιτυχίας.
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Δεν φρίκαρα ποτέ με την αγάπη του κόσμου, την απολάμβανα»
«Δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη», τονίζει η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Αμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ
Κουβεντιάζοντας για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού από τον κόσμο, μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και την δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, από μικρή ηλικία
Διαβάστε το στο e-daily.grΕλένη Μενεγάκη: «Δεν φρίκαρα ποτέ με την αγάπη του κόσμου, την απολάμβανα»
Μία διαφορετική συζήτηση είχαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (27/5) εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Μιλώντας για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού από τον κόσμο, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και στην δημοσιότητα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πάντα απολάμβανε την αγάπη του κόσμου. «Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το […]
Διαβάστε το στο dete.gr