Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Οι αναταράξεις της εισαγγελικής πρότασης και η παύση Φλωρίδη

08:18 - 28/05/2022

Αναστάτωση έχει προκαλέσει  η εισαγγελική πρόταση σχετικά με την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου  Βασίλη Λεβέντη για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.  Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα, βασιζόμενη σε μαρτυρικές καταθέσεις και σε αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας, έκρινε τη συγκεκριμένη καταγγελία ως αβάσιμη και ως προϊόν μυθοπλασίας ενώ χαρακτήρισε την επίδικη ερωτική συνεύρεση ως συναινετική. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Γεωργία Μπίκα παραχώρησε νέα συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης προς το πρόσωπό της. Ακολούθησε σειρά επικρ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Οι «αναταράξεις» της εισαγγελικής πρότασης για την Γεωργία Μπίκα και η παύση του Εισαγγελέα Διαφάνειας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση σχετικά με την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου Βασίλη για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα, έκρινε τη συγκεκριμένη καταγγελία ως αβάσιμη και ως προϊόν μυθοπλασίας ενώ χαρακτήρισε την επίδικη ερωτική συνεύρεση ως συναινετική. Ύστερα από αυτή ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Οι «αναταράξεις» της εισαγγελικής πρότασης για την Γεωργία Μπίκα και η παύση του Εισαγγελέα Διαφάνειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)