Νέα επίθεση και απειλές από Ερντογάν! «Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου»

14:30 - 29/05/2022

Νέα επίθεση στην Ελλάδα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ερντογάν, επιστρέφοντας από το Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με όσα γράφει η Yeni Safak,ο Ερντογάν είπε: «o Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου. Γιατί; Αντιμετωπίζω ανθρώπους που ασκούν πολιτική με σωστό τρόπο. Θα μου μιλήσεις, θα φάμε, θα πούμε, «ας μην βάλουμε τρίτες χώρες ή πρόσωπα ανάμεσά μας», […] The post Νέα επίθεση και απειλές από Ερντογάν! «Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου» appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν είναι πλέον συνομιλητής μου – Θα κάνουμε ότι πρέπει με όσους μας βλέπουν ως εχθρούς

Νέα προσωπική επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά το παροιμιώδες πλέον «ο Μητσοτάκης δεν υπάρχει πια για μένα» που είπε στις αρχές της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου 2022, ο Ερντογάν επανήλθε. Κατά την πτήση της επιστροφής του από το Αζερμπαϊτζάν και μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο ... Περισσότερα To άρθρο Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν είναι πλέον συνομιλητής μου – Θα κάνουμε ότι πρέπει με όσους μας βλέπουν ως εχθρούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν είναι πλέον συνομιλητής μου

Με εχθρική διάθεση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς επέστρεφε από το ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν. «Ο Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου. Γιατί; Αντιμετωπίζω ανθρώπους που ασκούν πολιτική με σωστό τρόπο. Θα μου μιλήσεις, θα φάμε, θα πούμε, “ας μην βάλουμε τρίτες χώρες ή πρόσωπα ανάμεσά μας”, θα το υποσχεθείς. Θα περάσουν 15 μέρες μετά, θα πας στις ΗΠΑ, θα μιλήσεις κατά της Τουρκίας στο αμερικανικό Κογκρέσο. Τι είναι αυτό; Για το χειροκρότημα πήγε εκεί. Συγγνώμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με αυτούς. Yπάρχει μόνο ένα πράγμα να κάνουμε. Είμαστε φίλοι με αυτούς που είναι φίλοι μαζί μας, αλλά πρέπει να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα επίθεση Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης δεν είναι συνομιλητής μου»

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν, δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν είναι πλέον συνομιλητής μου

Νέα προσωπική επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά το παροιμιώδες πλέον «ο Μητσοτάκης δεν υπάρχει πια για μένα» που είπε στις αρχές της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου 2022, ο Ερντογάν επανήλθε. Κατά την πτήση της επιστροφής του από το Αζερμπαϊτζάν και μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ερντογάν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Ούρσουλα σ’ άρεσε η συφωνία με τον Ντόναλντ; ΣΤΑΘΗΣ

26 Απριλίου σαν σήμερα: 1937 Γκουέρνικα και 1986 το Τσέρνομπιλ

Στα δημόσια νοσοκομεία εργαζόμενοι πεθαίνουν, ιατροί εφημερεύουν 36 ώρες σερί αλλά ο Γεωργιάδης τα βρίσκει όλα καλά

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα σκίτσα του ΣΤΑΘΗ

ΣΤΑΘΗΣ: Πέραν του κατευνασμού…Το σκίτσο της ημέρας

11 Μαρτίου σαν σήμερα: 1985 ο Γκορμπατσόφ εκλέγεται ΓΓ του Κομμουνιστικού κόμματος Σοβ. Ένωσης