Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Όλες οι λεπτομέρειες για το «κούρεμα» για 700.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις

11:10 - 30/05/2022

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποστολή του λογαριασμού για την επιστρεπτέα προκαταβολή που δόθηκε σε 700.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις με την έκδοση των κοινών υπουργικών αποφάσεων που περιλαμβάνουν τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τους δικαιούχου για «κούρεμα» έως και 75% της οφειλής. Τα εκκαθαριστικά με τα αναλυτικά ποσά των οφειλών αναμένεται να αναρτηθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των υπόχρεων στο Taxisnet στις 14-15 Ιουνίου ενώ η ΑΑΔΕ θα διενεργήσει εξονυχιστικούς ελέγχους για να εντοπίσει περιπτώσεις παράνομης είσπραξης των ενισχύσεων λόγω μη τήρησης των όρων και σε μία τέτοια περίπτωση θα ζητήσει πίσω τα ποσά και μάλιστα εντόκως από την ημερομηνία καταβολής τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Οι προϋποθέσεις για «κούρεμα» έως και 75%

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποστολή του λογαριασμού για την επιστρεπτέα προκαταβολή που δόθηκε σε 700.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις με την έκδοση των κοινών υπουργικών αποφάσεων που περιλαμβάνουν τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τους δικαιούχου για «κούρεμα» έως και 75% της οφειλής. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι τα εκκαθαριστικά για την επιστρεπτέα προκαταβολή με τα […] Το άρθρο Επιστρεπτέα προκαταβολή: Οι προϋποθέσεις για «κούρεμα» έως και 75% εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)