Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη – Πληροφορίες για έναν τραυματία

13:04 - 30/05/2022

Κινητοποίηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, μετά από ένοπλο επεισόδιο σε έπαυλη στην περιοχή Τρία Μοναστήρια. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο και για έναν τραυματισμό από σκάγια. Πηγή: Cretalive Ειδήσεις σήμερα Πλεύρης: Aπό Σεπτέμβριο πάμε σε 4η δόση εμβολίου για όλους – Κάποια μέτρα θα επανέλθουν Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δύο ελληνόκτητα τάνκερ: Το Ιράν απειλεί […] Το άρθρο Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη – Πληροφορίες για έναν τραυματία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε έπαυλη με πληροφορίες για έναν τραυματία

Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Κρήτη: Πυροβολισμοί σε έπαυλη με πληροφορίες για έναν τραυματία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε έπαυλη -Πληροφορίες για έναν τραυματία

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πυροβολισμός σε βίλα στο Ρέθυμνο – Πληροφορίες για έναν τραυματία

Πυροβολισμοί σημειώθηκε σε περιοχή του Ρεθύμνου σήμερα το μεσημέρι, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον τραυματισμό ενός ατόμου στο πόδι. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με το neakriti.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτυλίχθηκε διένεξη μεταξύ δυο ατόμων από το Ρέθυμνο, σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οδήγησε στον πυροβολισμό.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη: Πληροφορίες για έναν τραυματία

Κινητοποίηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, μετά από ένοπλο επεισόδιο σε έπαυλη στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.Κινητοποίηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, μετά από ένοπλο επεισόδιο σε έπαυλη στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο και για έναν τραυματισμό από σκάγια.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη – Πληροφορίες για έναν τραυματία

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μάϊου, για πυροβολισμό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μάϊου, για πυροβολισμό που σημειώθηκε σε περιοχή του Ρεθύμνου αναφέρει το neakriti.gr. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πυροβολισμός […] The post Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη – Πληροφορίες για έναν τραυματία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ρέθυμνο: Πυροβολισμός σε βίλα – Πληροφορίες για έναν τραυματία

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαΐου, έπειτα από πυροβολισμό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια. Στο σημείο σπεύδουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, neakriti.gr, δυνάμεις της Aστυνομίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμό που οδήγησε στον τραυματισμό ενός ατόμου στο πόδι. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι υπήρξε […]

Διαβάστε το στο el.gr

Πυροβολισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη – Πληροφορίες για έναν τραυματία

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πυροβολισμό στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε βίλα, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια. Σύμφωνα με τη neakriti, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας άνθρωπος στο πόδι. Οι ίδιες πηγές μιλούν για διένεξη μεταξύ δυο ατόμων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κρήτη: Πυροβολισμός σε έπαυλη με πληροφορίες για έναν τραυματία

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πυροβολισμό στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε βίλα, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια. Σύμφωνα με τη neakriti, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας άνθρωπος στο πόδι. Οι ίδιες πηγές μιλούν για διένεξη μεταξύ δυο ατόμων από το Ρέθυμνο, στη […] The post Κρήτη: Πυροβολισμός σε έπαυλη με πληροφορίες για έναν τραυματία appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη