Κατερίνα Γκαγκάκη: Η φήμη αυτή μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, που με οδήγησε σε χωρισμό

13:34 - 31/05/2022

«Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου, ήταν μια αναστάτωση», λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, όπως και στις φήμες ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. «Φανταζόμουν ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Γκαγκάκη: Η φήμη αυτή μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, που με οδήγησε σε χωρισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντς 2-2: Οι Βαυαροί έχασαν βαθμούς από την τελευταία ομάδα της Bundesliga

Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ: «Οι αλλαγές που έκανα δεν ήταν εμπνευσμένες»

Τροχαίο στον Κολωνό: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός μηχανής συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα

Δανός γενετιστής για τον δότη σπέρματος με την καρκινική μετάλλαξη: «Δεν γνώρισε ότι είναι φορέας»

Μπουρνάζι: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ

Ραφαήλ Παγώνης: «Είδα όνειρο ότι με κάλεσαν να παίξω τένις με τον Τζόκοβιτς, σας παρακαλώ μην με ξυπνήσετε»