Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου μου έλεγε… Τα φοράς τα μίνι ε;»
14:46 - 31/05/2022
Με αφορμή όλο το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Χριστίνα Μπόμπα, η κουβέντα στην Ελένη Μενεγάκη άναψε για τα καλά. […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου μου έλεγε… Τα φοράς τα μίνι ε;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Με είχε ρωτήσει ο Χατζηνικολάου “τα φοράς τα μίνι ε;” »
«Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα "είναι το μίνι της μάνας" και τελείωσε», ανέφερε η παρουσιάστρια - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου, είχα 2 παιδιά και μου έλεγε ‘τα φοράς τα μίνι ε;’»
Δείτε τι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα»
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου, είχα 2 παιδιά και μου έλεγε ‘τα φοράς τα μίνι ε;’»
Tα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της η Χριστίνα Μπόμπα και το ξέσπασμά της σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Ελένη». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχαν μία έντονη διαφωνία, με τη δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει τη Χριστίνα Μπόμπα «σύμβολο», «επηρεάστρια που έχει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr