Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: «Ο τρόπος μου τόσα χρόνια είναι διακριτικά και μαζεμένα – Δεν θα κολλήσω με λίγα σχόλια»
14:48 - 31/05/2022
Η Χριστίνα Μπόμπα και το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: «Ο τρόπος μου τόσα χρόνια είναι διακριτικά και μαζεμένα – Δεν θα κολλήσω με λίγα σχόλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: «Ο τρόπος μου τόσα χρόνια είναι διακριτικά και μαζεμένα – Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι εφτά σχόλια»
Tα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της η Χριστίνα Μπόμπα και το ξέσπασμα της σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 από την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της.Tα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της η Χριστίνα Μπόμπα και το ξέσπασμα της σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 από την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχαν μία έντονη διαφωνία, με τη δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει τη Χριστίνα Μπόμπα «σύμβολο», «επηρεάστρια που έχει ένα μεγάλο κοινό», […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr