Μαρία Αντωνά: Το δημόσιο μήνυμα στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δει πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου»
18:08 - 31/05/2022
Μέσα από το twitter θέλησε η Μαρία Αντωνά να στείλει το μήνυμά της σε μια από
To άρθρο Μαρία Αντωνά: Το δημόσιο μήνυμα στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δει πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Η Μαρία Αντωνά στέλνει το μήνυμά της στη Μαίη - «Έχω δει το πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου... »
Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την συμπαίκτρια του αγαπημένου της στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Μαρία Αντωνά: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στη Μαίη Εμμανουηλίδου
Mέσα από το twitter θέλησε η Μαρία Αντωνά να στείλει το μήνυμά της σε μια από τις παίκτριες του Survivor. Συγκεκριμένα. η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης μιας και σε αυτό συμμετέχει ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης, διαβάζοντας τα spoiler που θέλουν τη Μαίη Εμμανουηλίδου να είναι η δεύτερη […]
Διαβάστε το στο dete.grSurvivor: Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνά στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δει το πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου»
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έκανε η Μαρία Αντωνά, η οποία θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην παίκτρια του Survivor, Μαίη Εμμανουηλίδου. Tα spoiler θέλουν τη παίκτρια της κόκκινης ομάδας να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της. […]
The post Survivor: Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνά στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δει το πόσο στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr