Ψητός σολομός με σος βουτύρου

12:18 - 01/06/2022

Υλικά 900 γρ. σολομό (με ή χωρίς πέτσα) 4 κ. σ. βούτυρο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι 2 κ. γλ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο και επιπλέον για το γαρνίρισμα (το γαρνίρισμα είναι προαιρετικό) 1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες Αλάτι και πιπέρι για γεύση Εκτέλεση Αφαιρέστε το σολομό από το ψυγείο και αφήστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, ενώ προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.   Αλείψτε τον πάτο ενός ταψιού με λίγο λιωμένο βούτυρο ή λάδι για να μην κολλήσει το ψάρι. Τοποθετήστε τον σολομό στο ταψί (με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω, αν το ψάρι σας έχει πέτσα) και αλατοπιπερώστε και από τις δύο πλευρές με αλάτι και μαύρο πιπέρι. Σε ένα μικρό μπολ, λ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!