Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε γιατί έπαιξε στην ατομική ασυλία και τι μετάνιωσε στο Survivor

13:52 - 01/06/2022

Με τα σχόλια της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έκαψε» τη Βρισηίδα και αποκάλυψε τι έμαθε στο Survivor.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η αποκάλυψη για την ατομική ασυλία και την αποχώρηση

Με τα σχόλια της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έκαψε» τη Βρισηίδα και αποκάλυψε τι έμαθε στο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η αποκάλυψη για την ατομική ασυλία και την αποχώρηση

Με τα σχόλια της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έκαψε» τη Βρισηίδα και αποκάλυψε τι έμαθε στο Survivor.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το στρες που αντιμετωπίζει μετά την επιστροφή της από το Survivor

Στον καναπέ του Love It κάθισε μέρες μετά από την επιστροφή της από το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε ότι μπορεί να φαίνεται ήρεμη, αλλά στην πραγματικότητα αντιμετωπίζει έντονο στρες. «Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: […] The post Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το στρες που αντιμετωπίζει μετά την επιστροφή της από το Survivor appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal