Σαλάχ: “Θ’ αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ”
14:42 - 02/06/2022
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια δημοσίευσή του στα social media εξέφρασε την επιθυμία του να έπαιζε ξανά τον τελικό του Champions League, ανταλλάζοντάς τα με τους ατομικούς τίτλους που κέρδισε στην Premier League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τα βραβεία που κατέκτησε τη φετινή σεζόν στην Premier League (πρώτος σε γκολ μαζί με τον Σον […]
The post Σαλάχ: “Θ’ αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μοχάμεντ Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης»
Η απώλεια του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης… πονάει ακόμα τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τόνισε πως θ’ αντάλλαζε εύκολα τα ατομικά βραβεία που πήρε για να μπορούσε να παίξει πάλι τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram, με τα βραβεία που κατέκτησε τη ... Περισσότερα
To άρθρο Μοχάμεντ Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ»
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την πικρία που του άφησε η ήττα στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ.
Διαβάστε το στο Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ»
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την πικρία που του άφησε η ήττα στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ.
Διαβάστε το στο tanea.grΣαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ»
Διαβάστε το στο tovimaΣαλάχ: “Θ’ αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ”
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια δημοσίευσή του στα social media εξέφρασε την επιθυμία του να έπαιζε ξανά τον τελικό του Champions League, ανταλλάζοντάς τα με τους ατομικούς τίτλους που κέρδισε στην Premier League.
The post Σαλάχ: “Θ’ αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣαλάχ: Έδινα τα βραβεία μου για να ξαναπαίζαμε τον τελικό στο Παρίσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατά την παραλαβή των βραβείων του πρώτου σκόρερ και στις ασίστ της Premier Leage δήλωσε ότι τα ...αντάλλαζε για να έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης...
Διαβάστε το στο fosonline.grΣαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ»
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγραψε ένα μήνυμα προς τους φίλους της Λίβερπουλ για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Σε αυτό εξέφρασε την πικρία του για την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ και τόνισε πως θα αντάλλαζε όλα τα προσωπικά του βραβεία για να […]
Διαβάστε το στο dete.grΣαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης»
Η απώλεια του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης… πονάει ακόμα τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τόνισε πως θ’ αντάλλαζε εύκολα τα ατομικά βραβεία που πήρε για να μπορούσε να παίξει πάλι τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram, με τα βραβεία που κατέκτησε τη […]
Διαβάστε το στο thessports.gr