Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να τον πω με το μικρό του»

16:00 - 02/06/2022

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να τον πω με το μικρό του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: Ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του»

Τον καθ’ όμολογία δολοφόνο της Κάρολάιν...

Διαβάστε το στο

Τουμασάτου: Δεν είναι φίλος μου ο «Μπάμπης» - Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα φονιά

«Αν είναι να πω κάποιον με μικρό όνομα, θα πω την Καρολάιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος, ούτε καν κύριος»

Διαβάστε το στο

Μαριάννα Τουμασάτου: Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να τον πω με το μικρό του

“Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος. Δεν θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά” δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: Ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του»

Στο ευαίσθητο θέμα των γυναικοκτονιών αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου σήμερα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Ξέσπασε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: “Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι φίλος μου για να τον πω με το μικρό του”

Μαριάννα Τουμασάτου: "Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να τον πω με το μικρό του»

«Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος και ούτε καν κύριος», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο