Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καβάλα: «Όχι θεέ μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 55χρονου οδηγού του φορτηγού

19:20 - 02/06/2022

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το τρομερό τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στην Καβάλα, δείχνει την πορεία του οχήματος, λίγο πριν συγκρουστεί με το σταθμευμένο φορτηγό. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου συνέβη το φονικό τροχαίο. Μία γυναίκα που βλέπει το αυτοκίνητο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και στη να συγκρούεται στο σταματημένο φορτηγό, φώναζε: «όχι θέε μου, μακελειό». Δείτε το βίντεο «Φεύγω μανούλα» Ο οδηγός του φορτηγού βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω του την ώρα που ξεφόρτωνε το εμπόρευμα στο καφενείο, με τη μητέρα του 55χρονου να συγκλονίζει μιλώντας στ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στην Καβάλα: «Όχι θεέ μου, μακελειό»

Συνταράζουν όσα είπε η μητέρα του 55χρονου οδηγού του φορτηγού: «Σηκώθηκε να πάει στη δουλειά και μου είπε "φεύγω μανούλα"»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας