Sologamy ή «παντρέψου τον εαυτό σου» – Η περίπτωση της 24χρονης που πολλοί αποκαλούν κελεπούρι

11:46 - 03/06/2022

«Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ» συνηθίζουν να λένε πολλές γυναίκες και μπορούν πλέον να το κάνουν πράξη σε επίπεδο… τελετής! To sologamy έχει γίνει τα τελευταία χρόνια τάση στο εξωτερικό, με τις νύφες να παντρεύονται τον εαυτό τους και τις τελετές να γίνονται viral στο διαδίκτυο. Και μάλιστα τελετές που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους παραδοσιακούς γάμους: με προσκλητήρια, νυφικό, καλεσμένους και πάρτι. Η ιδέα του να παντρεύεται κανείς τον εαυτό του ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο πριν 20 χρόνια όταν η Carrie Bradshaw στο δημοφιλές Sex and the City είπε «ναι» στον εαυτό της. Έκτοτε πολλές είναι οι γυναίκες που κάνουν το ίδιο, ενώ ένα 33χρονο μοντέλο στην Βραζιλία το προχώρησε ένα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας