Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι 5 χρόνια μακριά και δεν έχω την επιθυμία»
14:08 - 03/06/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός […]
The post Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι 5 χρόνια μακριά και δεν έχω την επιθυμία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λαγούτης για τον εθισμό του στον τζόγο: Είμαι 5 χρόνια μακριά και δεν έχω την επιθυμία
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για το πώς έγινε ηθοποιός παρόλο που η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο, τον τζόγο αλλά και για την οικογένειά του.
Διαβάστε το στο Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι 5 χρόνια μακριά από το αλκοόλ και δεν έχω την επιθυμία»
Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στην Μπέττυ Μαγγίρα.
Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στην Μπέττυ Μαγγίρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, για το πώς έγινε ηθοποιός παρόλο που η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο, αλλά και για την οικογένειά του. «Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς αν δεν θες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Λαγούτης: «Είμαι 5 χρόνια μακριά και δεν έχω την επιθυμία»
Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στην Μπέττυ
To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι 5 χρόνια μακριά και δεν έχω την επιθυμία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr