Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο

15:46 - 06/06/2022

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6, To άρθρο Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτοκτονία γυμναστή: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον Σεπτέμβριο – «Προσευχηθείτε για τη ψυχή μου»

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς. Η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου πριν μήνες. Είχε γράψει ένα μήνυμα με κεφαλαία γράμματα σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του. Το ιδιόχειρο σημείωμα ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Αυτοκτονία γυμναστή: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον Σεπτέμβριο – «Προσευχηθείτε για τη ψυχή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε τον Σεπτέμβριο

Ο 50χρονος γυμναστής στο συγκεκριμένο σημείωμα φαίνεται να μην επιρρίπτει ευθύνες σε κανένα.

Διαβάστε το στο

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το σημείωμα που έγραψε τον Σεπτέμβριο

Ο 50χρονος γυμναστής στο συγκεκριμένο σημείωμα φαίνεται να μην επιρρίπτει ευθύνες σε κανένα.

Διαβάστε το στο tovima

Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας το ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη πριν […] The post Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αυτοκτονία γυμναστή: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έστειλε τον Σεπτέμβριο

«Προσευχηθείτε για τη ψυχή μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε τον Σεπτέμβριο (Video)

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα - «αράχνη» που ο γυμναστής κατηγόρησε ουσιαστικά ότι βρισκόταν πίσω από τη απόφαση του να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Λέξη προς λέξη το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε πριν πεθάνει

«Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Το ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα και οι απειλές στην 50χρονη

«Απειλούσε ότι θα έχουμε ίδια κατάληξη με την δολοφονία της Βίκυς»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της