Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε από τα σκουπίδια στο Survivor
01:32 - 07/06/2022
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και το φαγητό που […]
The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έφαγε από τα σκουπίδια στο Survivor appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στο Survivor έφαγα τυρόπιτα από τα σκουπίδια – Έκρυψα λεφτά αλλά τα βρήκαν
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για όλα όσα πέρασε στο φετινό Survivor αποκαλύπτοντας περιστατικά που δεν κατέγραψαν οι κάμερεςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους – Έφαγα από τα σκουπίδια τυρόπιτα με μυρμήγκια
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/6) την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εντυπωσιακή Ευρυδίκη, που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor», μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης. Πώς ένιωσε όταν, πρώτη φορά στη ζωή της, ήρθε αντιμέτωπη με το αίσθημα της πείνας; Σε ποιο ακραίο σημείο έφτασε για να την καταπολεμήσει; «Μου είχαν κάνει πρόταση ξανά για το Survivor αλλά έλεγα “ποτέ” αλλά έμαθα να μην ξαναπώ “ποτέ”. Τις πρώτες 5 μέρες έκλαιγα, βρήκα τον Βισκαδουράκη και τον Απόστολο και κλαίγαμε μαζί. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μας έβλεπαν οι οικογένειές μας». «Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν πάει ο νους σας τι έφαγε από τα σκουπίδια στο Survivor
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και το φαγητό που αναγκάστηκε να...
Διαβάστε το στο govastileto.gr