Survivor 5 spoiler 7/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Σπύρο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

15:02 - 07/06/2022

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5, καθώς η ομάδα των Κόκκινων έχασε το αγώνισμα το βράδυ της Δευτέρας 6/5, ένα γεγονός που έφερε πολλές εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού. Από αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες αλλάζουν! Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός δεν θα υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες ασυλίας πλέον θα είναι τρεις […] The post Survivor 5 spoiler 7/6: Βγαίνει στον τάκο με τον Σπύρο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor Spoiler 8/6: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor Spoiler 8/6: Πάμε για ψηφοφορία – ντέρμπι! Ποια ομάδα θα βγάλει δύο υποψήφιους;Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Δεν πτοείται ο Σπύρος Μαρτίκας που είναι 10η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και δίνει υποσχέσεις

Κάθε ρεκόρ υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση έχει σπάσει ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος βγήκε για 10η φορά στον τάκο. Ο ίδιος όμως δεν χάνει την καλή του διάθεση και ετοιμάζεται να κάνει έργα στην πόλη του, το Κερατσίνι. Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας μοιράστηκε τις σκέψεις του με την κάμερα του Survivor. «Δέκατη φορά υποψήφιος. Δεν ξέρω τι να πω, τι να σχολιάσω. Αναμενόμενο βέβαια και δικαιολογημένο απόλυτα. Το κοινό, βλέπει και κρίνει. Καταλαβαίνει και κρίνει δίκαια. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κανέναν πλέον γιατί όταν το έκανα δεν εκτιμήθηκε κιόλας. Τώρα, αν εγώ θέλω να φύγω ή θέλω να παραμείνω ακόμα, δεν εξαρτάται από τη δική μου επιθυμία. Εξαρτάται από το πόσο οφείλω να σεβαστώ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor οι δύο ομάδες μπήκαν ξανά στον στίβο «μάχης» για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Στο αγώνισμα νικητές...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας «στα μαχαίρια» – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως έγινε γνωστό, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα To άρθρο Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας «στα μαχαίρια» – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Survivor Spoiler 7/6: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα, με τους κανονισμούς πλέον να έχουν αλλάξει, όπως ανακοίνωσε χθες (6/6) ο Γιώργος Λιανός. Αυτήν την εβδομάδα, δεν θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας αλλά τρεις, ενώ δεν θα υπάρξει αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τουλάχιστον τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, με τον πρώτο να τον γνωρίζουμε ήδη. Οι «μπλε» […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor 5: Ένταση στον Άγιο Δομίνικο – Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Ποιος παίκτης αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor 5;

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Survivor Spoiler 8/6: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα (8/6) και κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor (Spoiler); Δείτε αναλυτικά! The post Survivor Spoiler 8/6: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή