Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»
08:52 - 09/06/2022
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή. «15 Ιουλίου […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές
Αινιγματική εμφανίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον… Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο όπου και ρωτήθηκε με επιμονή για το τηλεοπτικό της μάλλον. Εκεί όμως ήταν ιδιαιτέρως φειδωλή στις δηλώσεις της! Ποιο θα είναι λοιπόν το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή για ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ είναι ενεργή – Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε
Στις 15 Ιουλίου, η εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ ρίχνει αυλαία και ήδη ακούγεται πως η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις με αντίπαλο σταθμό ώστε να βρει την επόμενη επαγγελματική της στέγη. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου και φυσικά τη ρώτησαν για τα την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ αλλά και τα επόμενα βήματά της. «15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Από εκεί και έπειτα ξεκινά μια πολλή όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. Η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε κάποιες φορές, αλλά πραγματικά μόνο χαμόγελο. Τα κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»
Για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Ιωάννα Μαλέσκου.Για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη μετά ΣΚΑΪ εποχή ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Ιωάννα Μαλέσκου.«15 Ιουλίου κλείνει η σεζόν για το Love It. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι διακοπές. Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος με πολλά πράγματα που θα μπορώ σύντομα να σας πω. η συνεργασία μου με τον σταθμό εξακολουθεί να είναι ενεργή. Καλό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε» – Η απάντηση για το Love Island
Στα γενέθλια του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8/6 η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε» – Η απάντηση για το Love Island δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου: «Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε»
«Το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές»
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Μαλέσκου: "Καλό είναι να παθαίνουμε και να μαθαίνουμε"
"Εγώ το μόνο Island που σκέφτομαι είναι εκεί που έχω επιλέξει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr