Ιωάννα Μαλέσκου: «Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα»

23:22 - 09/06/2022

Σε μια δημοσίευση με πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να προχωρήσει τη νύχτα της Πέμπτης μέσα […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα»

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Ιωάννα Μαλέσκου με όσα ακούγονται για εκείνη και το τηλεοπτικό της To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα…»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει κλείσει τα αυτιά της σε όσα λένε για εκείνη και έρχεται η ώρα να δώσει απαντήσεις και να κάνει σαφή τη θέση της. Στην τελευταία της αινιγματική ανάρτηση, η παρουσιάστρια του Love It λίγο πριν από το τέλος της σεζόν αγκαλιάζει όλες τις πλευρές της και δίνει μια έμμεση «απάντηση» […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα…» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο