Ιωάννα Μαλέσκου: «Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα»
23:22 - 09/06/2022
Σε μια δημοσίευση με πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να προχωρήσει τη νύχτα της Πέμπτης μέσα […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Aς διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς αναρωτήθηκαν για εμένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα»
Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Ιωάννα Μαλέσκου με όσα ακούγονται για εκείνη και το τηλεοπτικό της
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα…»
Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει κλείσει τα αυτιά της σε όσα λένε για εκείνη και έρχεται η ώρα να δώσει απαντήσεις και να κάνει σαφή τη θέση της. Στην τελευταία της αινιγματική ανάρτηση, η παρουσιάστρια του Love It λίγο πριν από το τέλος της σεζόν αγκαλιάζει όλες τις πλευρές της και δίνει μια έμμεση «απάντηση» […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Ας διευκρινίσουμε κάτι που κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα…» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr