Κοτόπουλο α λα Τοσκάνα
11:32 - 10/06/2022
Υλικά 4 μπούτια κοτόπουλου 2 κ. γλ. αλάτι, για το κοτόπουλο 1 κ. γλ. πιπέρι, για το κοτόπουλο 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κρεμμύδι, σε κύβους 1 ντομάτα, σε κύβους 2 φλ. τσαγιού σπανάκι 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. πιπέρι 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο παντού. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Τοποθετήστε τα μπούτια κοτόπουλου με το δέρμα προς τα κάτω στο τηγάνι και μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά για να γίνει τραγανή η πέτσα. Μετακινήστε το κοτόπουλο για να διασφαλίσετε ότι ψήνεται ομοιόμορφα. Το δέρμα θα πρέπει να είναι σκληρό στην αφή
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρι
Εναλλακτική συνταγή για πικάντικο κοτόπουλο
Διαβάστε το στο