Κοτόπουλο α λα Τοσκάνα

11:32 - 10/06/2022

Υλικά 4 μπούτια κοτόπουλου 2 κ. γλ. αλάτι, για το κοτόπουλο 1 κ. γλ. πιπέρι, για το κοτόπουλο 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κρεμμύδι, σε κύβους 1 ντομάτα, σε κύβους 2 φλ. τσαγιού σπανάκι 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. πιπέρι 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο παντού. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Τοποθετήστε τα μπούτια κοτόπουλου με το δέρμα προς τα κάτω στο τηγάνι και μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά για να γίνει τραγανή η πέτσα. Μετακινήστε το κοτόπουλο για να διασφαλίσετε ότι ψήνεται ομοιόμορφα. Το δέρμα θα πρέπει να είναι σκληρό στην αφή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρι

Εναλλακτική συνταγή για πικάντικο κοτόπουλο

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!