Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και η απάντηση στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη
00:00 - 11/06/2022
Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» την Κατερίνα Καραβάτου, σε μια
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση για τον πατέρα της και η απάντηση στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη
Η παρουσιάστρια μιλά για το διαζύγιό τους και την κοινή επαγγελματική τους πορεία
Διαβάστε το στο Καραβάτου: Η απάντηση στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη - BINTEO
Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πατέρα της και το διαζύγιό από τον Κρατερό Κατσούλη.
Διαβάστε το στο real.grΚατερίνα Καραβάτου: H εξομολόγηση για τον πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή και το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη
Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν χθες βράδυ η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση στον πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή. «Όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια 3-4 χρόνια στο “Κους Κους” που πήγα μια Παρασκευή βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθόμασταν έτσι καλή ώρα ο μπαμπάς μου, η μαμά μου και εγώ, θυμάμαι πως ο […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: H εξομολόγηση για τον πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή και το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr