Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Τζάμπολ «αιωνίων» για τους τελικούς της Basketleague

10:12 - 11/06/2022

Μετά από τρεις σεζόν χωρίς τελικούς ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, διεκδικούν και πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αρχής γενομένης απόψε, Σάββατο (11/6, 21:00, ΕΡΤ3), από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ για τους τελικούς της Basket League

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (21:00, ΕΡΤ3, LIVE από το newsit.gr) στο ΣΕΦ, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό της Basket League. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ ύστερα από τέσσερα χρόνια, με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες και τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, μιας ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ για τους τελικούς της Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Game 1): LIVE εκπομπή για τον πρώτο τελικό της Basket League

Δείτε την LIVE εκπομπή του gazzetta για το Game 1 των τελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Οι δωδεκάδες των «αιωνίων» στον πρώτο τελικό της Basket League

Οι δωδεκάδες των «αιωνίων» στον πρώτο τελικό της Basket League 11/06/2022 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ (τον Κουίνσι Έισι, παίρνοντας στη θέση του τον Μιχάλη Λούντζη. Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Βόβορας έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Καββαδά, ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Νίκος Χουγκάζ. Αναλυτικά οι δωδεκάδα: Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Γιώργος Βόβορας): Σίβα, Μέικον,

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Στη Λέσβο σήμερα ο πρωθυπουργός

«Έγραψε» Ιστορία στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ν. Δένδιας: Στόχος η εξασφάλιση κατοικίας σε κάθε στέλεχος των ΕΔ που μετακινείται για την εκτέλεση της υπηρεσίας του

ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη αυτοί που κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Ο Καρβαλιάλ υποψήφιος για τον πάγκο της Σάο Πάολο

Κ. Χατζηδάκης: Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση