Ελεάνα Βραχάλη: Είμαι περήφανη για την Χριστίνα-Όταν ήταν μωρό την τάιζα και την φρόντιζα

14:04 - 11/06/2022

Για την αδερφή της Χριστίνα Βραχάλη, αλλά και την σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε η Ελεάνα Βραχάλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στο MEGA.Για την αδερφή της Χριστίνα Βραχάλη, αλλά και την σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε η Ελεάνα Βραχάλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στο MEGA.Όπως είπε η Ελεάνα Βραχάλη: «Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω. Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεάνα Βραχάλη: H εξομολόγηση για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έδωσαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Χριστίνα Βραχάλη και η Ελεάνα Βραχάλη, οι οποίες μίλησαν για τη σχέση τους,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας