Γιορτή 12/6: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

02:04 - 12/06/2022

Γιορτή 12/6: Εορτολόγιο. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι γιορτάζουν σήμερα στην Ελλάδα, 12 Ιουνίου 2022. Τα ονόματα για να πείτε Χρόνια πολλά… Σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου γιορτάζουν οι Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία. Πεντηκοστή σήμερα, του Οσίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου. Γιορτή 12/6: Πεντηκοστή Πεντηκοστή ονομάζεται κατά την Καινή Διαθήκη η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους που συνέβη την […] Το άρθρο Γιορτή 12/6: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πεντηκοστή: Μια μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 12 Ιουνίου 2022

Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, σε ανάμνηση της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος...

Διαβάστε το στο Zougla

Πού πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου

Σε 38 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιώντας rapid test για τον κορονοϊό, για όλους τους πολίτες. Τα σημεία δωρεάν ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Δ. Ηλιούπολης, Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης, Εθνικής Αντίστασης, 09:30-15:00 Δ. Αγ. Παρασκευής, Κεντρική Πλατεία Αγ. Παρασκευής, 09:30-15:00 Νότια Πύλη ΔΕΘ, (είσοδος από Λεωφ. Στρατού με Αγγελάκη), 08:30-16:30 Αιτωλοακαρνανία, ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, 08:30-14:30 Αιτωλοακαρνανία, Κοινοτικό Κτίριο, Ίδρυμα Τσώνη, Ναύπακτος, 09:00-14:00 Αργολίδα, Κέντρο Νεότητας, Ναύπλιο, 09:00-15:00 Αρκαδία, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη, 09:0

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου

Σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, είναι η Πεντηκοστή και του Οσίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου.Σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, είναι η Πεντηκοστή και του Οσίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου.Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία. Ανατολή ήλιου: 06:02 Δύση ήλιου: 20:48 Διάρκεια ημέρας: 14 ώρες 46 λεπτά Σελήνη 12.3 ημερών

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12/6/2022

Σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου, είναι η Πεντηκοστή και του Οσίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου.

Διαβάστε το στο el.gr

Αγίου Πνεύματος: μεγάλη γιορτή σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου

Την επομένη της Πεντηκοστής, ημέρα Δευτέρα, η Εκκλησία τιμά το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας και την Αγία Τριάδα εν γένει. Συγκεκριμένα, η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος έγινε την Κυριακή, ωστόσο, γιορτάζουμε ξεχωριστά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Το άρθρο Αγίου Πνεύματος: μεγάλη γιορτή σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιουνίου – Αγίου Πνεύματος

Αγίου Πνεύματος: Την επομένη της Πεντηκοστής, ημέρα Δευτέρα, η Εκκλησία τιμά το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας και την Αγία Τριάδα εν γένει. Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος έγινε την Κυριακή, ωστόσο, γιορτάζουμε ξεχωριστά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιουνίου – Αγίου Πνεύματος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου

Κριός Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να απολαύσεις τις στιγμές και να προγραμματίσεις και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για τη χαρτογράφηση των πραγμάτων, τη δημιουργία γόνιμων συνδέσεων και επίτευξη συμφωνιών σήμερα και αύριο. Μπορεί να συνδεθείς με μοναδικά και ενδιαφέροντα άτομα, ομάδες ή ιδέες. Είσαι ενθουσιασμένη με τα σχέδια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου (12/6), σύμφωνα με το εορτολόγιο.  

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Ιουνίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Ιουνίου 12/06/2022 Κυριακή 12 Ιουνίου σήμερα και γιορτάζουν οι Ονούφριος, Ονούφρης κι Ονουφρία.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πένθιμα Γεγονότα - Ανακοινώσεις για σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Οι πένθιμες ειδήσεις στο patrasevents.gr

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά