Ο Φέντερερ... ελπίζει για την επιστροφή του

12:02 - 12/06/2022

Ο Φέντερερ... ελπίζει για την επιστροφή του 12/06/2022 Ο Ρότζερ Φέντερερ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και παραμένει έναν χρόνο μακριά από τα κορτ. Ωστόσο, ο Ελβετός τενίστας, ελπίζει να ενταχθεί στο παγκόσμιο σιρκουί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εάν η ανάρρωσή του εξελιχθεί ομαλά το φθινόπωρο, όπως επεσήμανε μιλώντας σήμερα (12/6) στην ελβετική εφημερίδα «Tagesanzeiger». «Πώς, πότε και γιατί, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά αυτή είναι η ιδέα», δήλωσε ο 41χρονος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Είμαι περίεργος να δω τι θα ακολουθήσει. Αλλά είμαι αισιόδοξος, έχω κάνει ήδη πολύ δρόμο. Δεν είμαι μακρυά. Οι επόμενοι τρεις ή τέσσερις μήνες θα είναι εξαιρετικά σημα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Φέντερερ… ελπίζει για την επιστροφή του

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και παραμένει έναν χρόνο μακρυά από τα κορτ. Ωστόσο, ο Ελβετός τενίστας, ελπίζει να ενταχθεί στο παγκόσμιο σιρκουί την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εάν η ανάρρωσή του εξελιχθεί ομαλά το φθινόπωρο, όπως επεσήμανε μιλώντας σήμερα (12/6) στην ελβετική εφημερίδα «Tagesanzeiger». «Πώς, πότε και γιατί, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά αυτή […] The post Ο Φέντερερ… ελπίζει για την επιστροφή του appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)