Συγκλονίζει ο Liam Ireland: Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου από τα 10 μέχρι τα 13 μου
14:16 - 14/06/2022
Για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μικρό παιδί μίλησε ο Liam Ireland, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Γη της ελιάς». Ο ηθοποιός συγκλονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι από τα 10 μέχρι τα 13 του, ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή του στο μπάσκετ, Νίκο Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης. «Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπό που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Liam Ireland: « Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου» λέει ο ηθοποιός της σειράς “Η Γη της Ελιάς”
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Η Γη της Ελιάς” στην εκπομπή “Πρωινό”.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονιστικός Liam Ireland: “Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου στο μπάσκετ όταν ήμουν μικρός”
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Liam Ireland, εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς "Γη της Ελιάς".
The post Συγκλονιστικός Liam Ireland: “Με κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής μου στο μπάσκετ όταν ήμουν μικρός” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr