Ιωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζω με αυτά τα ντικ πικ, εμετός»
14:56 - 14/06/2022
Για τις περίεργες φωτογραφίες που λαμβάνουν στα social media μίλησαν σήμερα στον αέρα του “Love it” η Ιωάννα Μαλέσκου και […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζω με αυτά τα ντικ πικ, εμετός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκαψε» καρδιές με τη σέξι εμφάνισή της (vid)
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια του «Love It» μαγνήτισε τα βλέμματα με την στιλιστική της επιλογήΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑπίστευτη ατάκα από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζεις με αυτές τις ντικ πικ. Εμετός»
Για τις... περίεργες φωτογραφίες που δέχονται στους λογαριασμούς τους στα social media, μίλησαν στον αέρα το «Love It» το πρωί της Τρίτης (14/6) η Ιωάννα Μαλέσκου και η Σίσσυ Καλλίνη.Για τις... περίεργες φωτογραφίες που δέχονται στους λογαριασμούς τους στα social media, μίλησαν στον αέρα το «Love It» το πρωί της Τρίτης (14/6) η Ιωάννα Μαλέσκου και η Σίσσυ Καλλίνη.«Φυσικά κι έχω δεχτεί φωτογραφίες, αλλά δεν τις ανοίγω ποτέ και διαγράφω. Καλά, γενικά εγώ δεν κοιτάζω τα εισερχόμενά μου, αυτό που το πας; Αυτό το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Αυτά τα ντικ πικ, αηδία… Εμετός»
Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τη συνέντευξη της Νάγια στην εκπομπή Love It και την αναφορά της
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτά τα ντικ πικ, αηδία… Εμετός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζω με αυτά τα ντικ πικ, εμετός»
«Στα… πικ τους είναι κάποιοι όταν τα στέλνουν αυτά», είπε με χιούμορ η Ιωάννα Μαλέσκου.
Για τις περίεργες φωτογραφίες που λαμβάνουν στα social media μίλησαν σήμερα στον αέρα του “Love it” η Ιωάννα Μαλέσκου και η Σίσσυ Καλλίνη.
«Φυσικά κι έχω δεχτεί φωτογραφίες, αλλά δεν τις ανοίγω ποτέ και διαγράφω. Καλά, γενικά εγώ δεν κοιτάζω τα εισερχόμενά μου, αυτό που το πας; Αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ άσχημο και εξαιρετικά αντιαισθητικό. Ξεπερνάει…», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.
Η Σίσσυ Καλλίνη είπε από την πλευρά της: «Κάποιες δεν χρειάζεται να τις ανοίξεις, είναι ανοιχτές. Με το που βγαίνει το μήνυμα, είναι εκεί. Κάνω μπλοκ και αναφορά».
Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια και ξάφνιασε τους πάντες
Διαβάστε το στο lamianow.grΙωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζω με αυτά τα ντικ πικ, εμετός»
«Στα… πικ τους είναι κάποιοι όταν τα στέλνουν αυτά», είπε με χιούμορ η Ιωάννα Μαλέσκου. Για τις περίεργες φωτογραφίες που λαμβάνουν στα social media μίλησαν σήμερα στον αέρα του “Love it” η Ιωάννα Μαλέσκου και η Σίσσυ Καλλίνη. «Φυσικά κι έχω δεχτεί φωτογραφίες, αλλά δεν τις ανοίγω ποτέ και διαγράφω. Καλά, γενικά εγώ δεν κοιτάζω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr